Psykologbehandling

PSYKOLOGBEHANDLING

Psykologbehandling til teenagere og unge voksne  


Mange teenagere og unge voksne oplever, at de i perioder får det dårligt.

Nogle gange bliver vanskelighederne for store til, at du kan håndtere dem alene. Når dette sker, kan det resultere i angst, depression, selvskade eller andre vanskeligheder. 

Du kan opleve, at din trivsel forringes, livet bliver mere besværligt, og det er svært at se en ende på problemerne.


Andre kender deres vanskeligheder, men har svært ved at forholde sig til at leve med dem - dette ses ofte hos unge, der har autisme eller ADHD.


PSYKOLOGISK BEHANDLING

Behandlingen består af samtaler, rådgivning og/eller psykoedukation - afhængig af den aktuelle problemstilling.  Metoderne jeg anvender er en blanding af psykoedukation, kognitiv behandling og eksistentiel terapi.


Psykoedukation

Her får du undervisning/information om din aktuelle psykologiske problemstilling og de problemer, som kan følge med. Ved, at du får en forståelse af din tilstand, er der større mulighed for, at du klarer dig bedre fremover. Her vil du opnå en forståelse af dig selv og dine reaktioner, når du har det dårligt.


Kognitiv behandling

Her fokuserer vi på, hvad du tænker om dig selv og dine vanskeligheder. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer du står med nu og her. Du har måske en tendens til at tænke negativt om dig selv og fortolke det du oplever på en negativ måde. Du føler, måske, at du ikke slå til og glemmer let de positive sider. Du føler dig måske også anderledes og at andre ser ned på dig. Vi fokuserer på, at du skal videre herfra. Jeg hjælper dig med at bryde de negative tankemønstre og se på dig selv mere positivt.


Eksistentiel terapi

Her ser vi på de problemer du forbinder med dit liv. Vi ser på dit liv i sin helhed og hvordan det hænger sammen for dig. Jeg kan hjælpe dig med at opnå en forståelse og accept af, at dit livet hænger sammen på godt og ondt. Samt hjælpe dig med at håndtere de gode såvel som de mindre gode sider af livet.   


Priser:

Førstegangssamtale: Kr. 1050,00


Individuelle samtaler: Kr. 1050,00


Samtale, hvor forældre deltager sammen med barn/ung: Kr. 1450,00


Rådgivende samtale med en forældre: Kr. 1050,00


Rådgivende samtale med to forældre: Kr. 1450,00


Afbud meldes på telefon eller mail senest dagen før inden kl. 12.00. Ved for sent afbud betales fuldt gebyr.


Jeg har desværre ikke mulighed for at give tilskud ved henvisning fra egen læge.


Er I medlem af sygeforsikring "danmark" er der mulighed for at få tilskud derfra.